MURAL INCLUSIU

11/10/21 Espai on poder expressar mitjançant l’Art, la Inclusió Social.

 Durant la segona setmana d’Octubre, l’Associació per la Salut Mental el Pla d’Urgell juntament amb el Servei de Rehabilitació Comunitaria de Mollerussa es troben  a la plaça d’Àngel Bonvehí Navés, on comencen a pintar sota el guiatge de artista urbà LLuc Flotats, el mural que han dissenyat entre totes les persones usuàries dels dos centres, per tal de crear un espai de reflexió envers la salut mental i la lluita contra l’estigma.   

 Es tracta d’un espai per poder reflexionar envers el canvi que volem aconseguir entre tots i  totes per tal de poder acabar amb l’estigma que reben les persones amb trastorn mental.

 La materialització d’aquest projecte s’emmarca dins de les accions realitzades durant la setmana de la salut mental i de la Marató de tv3 d’aquest any 2021.

   A més a més es va fer una paradeta amb accions divulgatives per tal de sensibilitzar a la població així com fer recol•lecta de diners per la marató de tv3.

Accions de sensibilització com el present mural són fonamentals per lluitar contra l’estigma i promoure la inclusió social. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *