COL.LABORA

Col·laborant amb nosaltres participaràs en un projecte social dirigit a donar suport a les persones amb un trastorn mental i als seus familiars.

Pots col.laborar de diferents formes:

– FES-TE SOCI/A

Si et fas soci de la nostra associació, ens coneixeràs millor i descobriràs tots els beneficis de pertànyer a la nostra entitat.

 A més a més et facilitarem tota la informació i atenció que necessitis sobre la salut mental.

 
 

-FES-TE VOLUNTARI/A

Creiem en el voluntariat com una aposta per l’enriquiment intern i el creixement comunitari. El nostre pla de voluntariat promou la participació de les persones voluntàries en les diferents activitats i serveis de l’associació, potenciant així l’obertura de l’associació a la comunitat i la normalització del trastorn, així com la sensibilització i l’enriquiment mutu gràcies al fet de treballar conjuntament.

-FES UN DONATIU

 

Per poder seguir treballant i creixent, necessitem les teves aportacions per ajudar a finançar-nos per tal d’aconseguir els nostres objectius socials. 

 

Omple aquest formulari:

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: ASSOCIACIÓ PER LA SALUT MENTAL PLA D'URGELL
Finalitat del tractament: Gestionar l'alta de soci o voluntari i, si ens autoritza, enviar el butlleti de noticies.
Legitimació del tractament: Interès legitim i consentiment de l'interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necesari per al compliment d'obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de serveis o col laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: dpd@asmpladurgell.cat
Informació adicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.